SNÖ! :D

Tårarna föll och benen skaka när jag väntade på bussen klockan nio i morse. Det var iskallt. Men det berodde nog mest på att alla mina varma kläder var omöjliga att få tag på i morse. Så jag fick strutta ut i bara topp och jacka. Halsduk snodde jag dock från syrran. hehe 
 Och varmare blev det inte. För även hos Orhan var det... kallt!


 Idag snöade det nåt våldsamt. Tror det har kommit mer än en decimeter nu. Och det snöar fortfarande. Det var inte kallt. Säkert bara runt 0 grader för det var kramsnö (Till min stora glädje hehe)
 Puttade Orhan i snön när vi promenerade till affären för att köpa ägg. Han frös hela vägen tillbaka. Jag däremot svettades för att jag tvingades springa och hoppa lite. Då jag skulle bevisa för Orhan att jag hade balans i mina klackskor. (har inga låga vinterskor för tillfället) 

 Han frös och bar på äggen. Men efter min språngmarsch fick jag bära äggen och han kunde värma sina händer. (Han hade gett vantarna til mig den gentlemannen)
 
 Sitter nu och försöker skriva ett personligt brev. Ska söka min första tjänst. Tidigare har jag bara spontant skickat ut säljbrev. Det är det enda jag lärt mig. 2 gånger till och med. Väääärdelöst.
 Detta är hur som helst inget florisjobb. Självklart inte. Ett kassajobb på en spelbutik. Hhaha av alla ställen. Måste kanske börja spela mer spel. XP

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0