En lång resa. Ett gott slut!

 Ligger på en madrass på golvet i min kära Alidas rum. På sängen ligger Elin och Alida. Dags att sova.
 Har varit en mycket trevlig dag.

 Missade mitt tåg med 2 sekunder då bussen var försenad. ARG! Funderade på om jag skulle gråta eller bli arg. Jag gick över spåret. Tåget tutade på mig. En kille tryckte för att öppna dörren samtidigt som jag närmade mig. Tåget gick.
 Killen blev arg och slog på rutan. Jag tog det med en nypa salt tills jag såg att nästa tåg gick om 2 timmar. uuuuuunderbart!
 Som tur var fanns det en buss med bara en dryg timmes väntan.

 Orhan höll mig sällskap från station till Alidas dörr. Där jag möttes av Alida, Elin och Nathalie. Och kramar. Var länge sen jag träffade dem!!! :D

 Vi pratade, åt god mat, såg idol och spelade twister. :P Hade tighta jeans. Och det smärtar än i mina små trumpinnar. Nästa gång blir det tights så jag kan vinna skiten!!!

 I morgon tar jag ett tåg vid tolv hem. Gick inte många fler. Så jag missar utflykt med tjejerna. Men däremot har Orhan bjudit hem mig på Sarme (kåldolmar) som han ska prova göra för första gången. Hahah.. Mycket intressant. Och Sarme e ju vääääldigt gott!!!! :D Så det gör inte mycket alls att jag måste lämna mina underbara brudar för min underbara man + gomiddag! ;)

god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0