Pengar....

 Gick upp halv elva i morse. Ganska imponerande. Znoozade från tio! O kämpade mig upp med de uppmuntrande orden. Ja ska till Orhan idag!!!
 
Kollade lite bussar, duschade och gjorde en middag till mor och far. (Se vilken dotter de har. Göra middag till sina stackars arbetande föräldrar 4-5 timmar innan de kommer hem. utan att äta av den själv!) Sen stack jag.
 Fick betala bussen. Har inte kollat på kvittot hur mycket de kostade. Vill knappt inte göra det heller. Värdelöst! Minns när man var liten och en resa kostade 20 kr till Älgarås. 7 kilometer. Men vad är det nu? 30-40???
 Vet inte hur mycket pengar jag har på kontot. Så det var nervöst när den laddade och sökte efter kontot. Skulle pengarna finnas där???

 Men om allt går som de går. Och jag har gjort rätt, förstått rätt. Så ska jag få pengar på måndag typ!!! :D Mitt arbetslösbidrag!!! Skrev upp 10 dagar och lämnade in blanketten så som jag tror man ska fylla i den... O de har gått 2 veckor sen dess. Så de borde komma... Jag hoppas....
 
 Är ändå fascinerade över att pengarna räckt från Juni (då mitt sista studiebidrag kom) till Oktober! De har kommit in småslantar från smjobb vid rätt tillfällen. Har till och med haft råd att köpa bensin till päronen ibland! haha. välsignat! Lyckades till och med köpa en resa till Lycksele!??!?! haha

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0