Resa med Tamar....

 Idag for jag tidigt till Orhan. Eller runt nio. Så tidigt för mig.
 Drog med mig Tamar. Inte helt till hennes nöje. Hon har helt tappat resvanan. Att få på henne kopplet tog en evighet. Hon spann. Men jag märkte hennes irritation och stress att gå.

 Hon ville inte promenera. Inte stanna bredvid mig. När bussen kom fick hon panik och ville fly fältet.
Hon som överlevt mägnder med buss och tåg och annan trafik på våra resos mellan Lidköping och Slätte!
 På bussen kom i alla fall lugnet tillbaka. Hon låg stilla i mitt knä. Hårig av stressen innan. Jag putsade henne. Busschauffören höll stenkoll på mig och Tamar. Som var de enda resenärerna. Intressant.

 Lyckades få med henne av och väntade på att bussen skulle ge sig av. Så Tamar kanske skulle våga gå. Men icke. Bussen stod där. Chauffören glodde på mig och Tamar. När han äntligen begav sig vände han sig om och kollade efter oss.
"HAR DU ALDRIG SETT EN KATT I KOPPEL FÖRUT ELELR?"


 Var i alla fall trevligt hos Orhan. (För mig. Tamar följde nyfiket med överallt. Hon var arg på mig säkert en timme efter resan. Men lekte, myste och var med oss sen. Saknar att bo med Tamar)
 Tamar fick go-kött av supervänliga Orhan. Hon gjorde alla trix på en gång för att få mera. Orhans hjärta smälte. (För mycket haha)
 Såg resident evil 3 och 4. Jag blir bara mer och mer konfuserad. Sov mig genom den andra filmen i somras natt. Den tredje var på ett Orhans språk  (Han tolkade till engelska) och den fjärde. Då var jag lost! XD

 Bön på kvällen. Mycket trevlig. Och en avslutande kopp cappuchino hos Orhan med mina päron. :)
 Mycket bra dag.

 I morgon bär det av till Vara! För att äntligen efter lång tid träffa mina kära bruds!!!! :D

kram                                Hittade den fantastiskt "roliga" bild. Hittar inte min usb kabel. Så blir lite nya bilder nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0