Tandläkare!

 Vaknade mitt i natten i panik och trodde jag hade somnat i bilen med Orhan. Måste varit riktigt trött. För jag åkte för en gångs skull hem ganska tidigt från Älgarås. Om man kan kalla runt 1 tidigt?
 Men var så illa tvungen. Eftersom jag skulle till tandläkarn i ottan. (det går ju så fruktansvärt lite bussar så ja fick åka en och en halv timme tidigare än besöket börja)
 Efter att jag övertygat mig om att det var Tamar som låg vid mina fötter och ljuset var från mitt fönster inte bilrutan somnade jag om och vaknade under protest när klockan ringde vid halv nio!
 Såg mig själv i spgegeln och började nästan gråta. Hade extra mycket finnar. Till och på runt ögonen. Såg riktigt svullen ut. Så illa att jag satte på mig den lite för bruna foundationen! haha XD
 
 Orhan mötte mig på bussen och tröstade mig (för mitt finnproblem) och vi roade oss ganska bra fram till tandläkarbesöket. Jag slog till exempel i huvudet så hårt att jag trodde ja fick hjärnskakning. Var lite groggy hela förmiddagen. 

 Jag hade noll hål. Bra tandkött (utom på ett ställe) Bra tänder! (Förstår inte hur jag lyckas) Hade en ny fantastisk tandläkare också som förklarade allt. Tandläkare brukar sitta och hojta siffror till varandra. Som
"Ok vi tar tandköttet. Jag har en etta en nolla en etta. Vi fortsätter noll, noll noll!" eller
"Alfa branderus ab, ac jag har en ab2 och en etta!"
 Men nu förklarade han allt mycket ingående. Så jag faktiskt fick veta att en av de där ettorna och nollorna betydde att ja hade inflamerat tandkött haha kul.
 Plus att jag har bitmärken i tungan. Men inget var farligt. Var tvungen att kolla efter i spegeln. Mycket riktigt. Min tunga e full med tandavtryck. Skrattade lite för mig själv. Ja brukar ha ont i tungan!

Kommentarer
Postat av: Fantomen

Du är inte ensam om finnpåhälsning. Jag har också börjat få stora och ovälkomna..

Tror det beror på att det ät smutsigare luft här och svettigt.. Kanske har hänt något med slätteskogen?

2010-10-06 @ 22:04:06
URL: http://ulrikasundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0