Lättja...

 Så sitter man åter här vid datorn efter två härliga koppar te. :)
 Njuter av stillheten och av att vara fri.. Det blev inget jobb i morgon. Eller ja e som nån sorts inhoppare så får ändå gå upp i tid i fall de ringer...
 För då drar jag på mig mina slitna basketdojor med mossiga skosnören. Rycker åt mig första bästa nyckel och ränner ut till min röd/rosa toyota. Burnar i 70 km/h hela vägen till Älgarås, förutom där vid lindåsvägen där ja alltid av någon anledning lyckas köra 80!!! (meningen kan innehålla spår av underdrift)), tar upp en och annan kvinna för att sedan fortsätta min färd till de ljusa potatisfälten. Där de små klimparna ligger och väntar på att plockas av mig. Just mig!!! I solsken!!!

 Hur som helst... måste upp och baka bröd i morgon. Känns hårt att inte få äta frukost när man vaknar.. men sånt e livet. :/ Kanske skulle baka chapati till mig. Det går i alla fall snabbt mot jästbröd. (blir en riktig bagardag i morgon)

 I morgon ska alla fall bli flitens dag. Inte som idag. En dag helt ägnad åt datorn och kärleken. Nej nej... ja ska baka bröd, duscha, skicka cv och... kasnke diska en tallrik eller två!

kram

nu ska ja njuta av "Vägen till el Dorado" och bli trött... (vilket jag nog redan är)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0