Bra helg!


Jag marinerade, Orhan grillade. Båda hackade grönsaker. Jag gjorde salladen. Orhan kokade potatis. Jag gjorde såsen, orhan rev gurkan till tsatzikin. Orhan skalade räkor. Jag skar köttet! Teamwork! ;)


Hemma igen efter en trevlig helg! :)
 Särskilt lördagen då jag och Orhan spenderade nästan hela dagen med att laga mat. Vi skulle grilla... och vi jobbade på. Promenerade med hundarna, så tiden gick. Vid fem kom Pia och vi åt tillsammans.
 Spelade pingis och boccia! ;) Avslutade dagen med godis och film! :) 


Snyggaste pojken eller vad? ;) (han till höger alltså!)


Pga "Regn" flyttades grillningen in i garaget! ;) Mycket kött blev det. Som jag och Orhan givit åt av resten av helgen... Gott!!! Väldigt gtt grillat må jag säga! Pia var redan mätt... när hon kom. Men tror hon gillade det ändå!?

 Tiden gick snabbt helt enkelt. Idag spelade jag och Orhan mera pingis. Kändes kul. Det som gick halvdant i början gick snabbare och snabbre. Det finns där... spelandet. Snabba låga bollar. Var riktigt kul att spela så de kanske man skulle försöka göra mer!:)

 Jag vann en stor rond. Försten till tre vunna matcher. Med storslagna 3-1... Självklart tog det hårt på Orhans lilla ego och han var tvungen att ta en revanschmatch där han spelade ut mig totalt. Och kunde sen inte sluta retas tills jag brottade ner honom och höll honom några centimeter över golvet.
 Orhan med sin rädsla för att få smutsiga kläder gav med sig. (Lätt match för Petra... haha)

 

 Kul helg. Nu sitter jag här med sprängande huvudvärk. Vet inte om det beror på alla tidiga mornar pga hundar som har svårt att hålla sig längre än till sju.
 Eller om jag håller på att bli sjuk...

 Hoppas inte på det senare.. Bli sjuk när man ändå går hemma är ju som att gångra 2 med 0!!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Pia

Det var väldigt gott, särskilt de marinerade räkorna :P Lite dålig timing bara att jag åt på växtmarknaden precis innan.. Men men, pingisen var ju väldigt rolig och kaffeglassen gick inte av för hackor ;)

2011-08-30 @ 10:01:25
Postat av: orhan

well the räkor i did fix it;)

anyway love, i think we should eat again like last time;)

2011-08-30 @ 22:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0