För mycket att längta efter....

Hur ska jag somna i natt. Det är ett mysterium. I morgon är det ingen brådska alls. Behöver inte gå upp tidigt för att ta över hundarna. Först vid halv två ska jag iväg.

På kvällen får vi gäster här hemma. Så då traskar jag tillbaka hit en stund. :P Blir säkert trevligt. Gillar dagar då det händer lite! :D Gillar det så mycket att jag önskar natten bara var förbi. Som ett barn kan jag inte sova. Vilket är dåligt! Hur som helst. Det måste vara ett tecken på att jag har för lite att göra på dagarna. Att minsta lilla förändring ger mig fjärilar i magen.
Önskar att jag inte vaknade så sent nu.

Helgen blir kul! På alla sätt. Slipper vara hemma. Och på lördag ska jag, Orhan och Pia grilla. Eller nåt annat. Det beror på vad klockan är. hehe
Får träffa Orhan efter att han jobbat i veckan också. Uj.. jag saknar han!

I morgon ska jag ju ringa efter praktikplats också. Kanske inte det mest lyckliga momentet i mitt liv. Men... känns skönt att få något att göra.
Får se när det blir av också. Funderar på att försöka fråga om Oktober. Eftersom jag då ska iväg till Lycksele och vara med på en modeshow! ;) Ska bli mycket kul. Kanske vore bra och lägga praktik efter det! :) Då hinner jag se också om jag får det där fantastiska jobbet.

Hur ska jag kunna somna i natt med alla dessa fantastiska tankar!? haha XD Kom och gör mig trött!
(Lite glada bilder från sist jag var djurvakt! Plus hur jag ser ut nu...)
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0