Smärta, smärta, smärta....

Ännu en tripp till Ikea. (För att min väninna skulle inhandla rätt sängbotten!) Idag dock till Jönköping! :P haha... var trevligt även om jag var trött och inte överlycklig för att gå upp vid åtta!
På vägen dit skulle vi tanka. Såg ett ställe där bensinen kostade 14.08..
Hemska saker. Så vi fortsatte. Jag skojade lite. "Nu kostar säkert bensinen där 14.25"
Jag var helt säker på att så dyr bensin fanns inte. Men man ska aldrig säga aldrig. Och man ska tydligen inte skoja om sådana saker för bensinen på nästa ställe kostade 14.23...
(minns när jag var liten och den kosta runt 9 kr...)



Väl på Ikea inhandlades sängen snabbt och vi åt gott! :) Sedan började vi traska runt på Ikea och njuta av inredningen. Jag hittade ett svart-blått rum som jag blev helt förtjust i eftersom jag och Orhan bestämt oss för att inreda med just de färgerna! Nu vet jag. Att det är de rätta färgerna med all säkerhet!
Trots att det var så trevligt där. Vi gick runt och skrattade och pratade om inredning så växte en våldsam värk i min mage.
Redan på vägen dit hade den stört mig. Men man är väl en viking!
Men när vi traskade runt där kändes det som om jag antingen skulle svimma eller spy. Värken spred sig runt bak i ryggen och varenda gång vi stannade mådde jag illa.
Det gjorde ont att sitta. Jag blev yr av att stå och det var jobbigt att gå även om det var skönast...
Till slut släppte jag min vikingstil och vi gick och köpte medikament! :)
Mensvärk borde förbjudas.
Och jag kunde inte gå där och bittert tänka för mig själv att alla killar MINST borde pröva att ha mensvärk en dag! Så de ska vara tacksamma!!!

Kommentarer
Postat av: Bibbi

Men du är ju verkligen en Viking:-) Jag skulle ha legat i sängen och vridit mig. Tack för hjälpen älskade Petra. Den felaktiga är tillbakalämnad och sängen på plats <3

2011-09-03 @ 23:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0