Dag 10 - En person som betyder extra mycket.

 Men vilket tjat om speciella personer!!! Men om det är någon som är den absolut viktigaste så är det nog Jesus. Eller jag önskar han vore viktigast i mitt liv. Att det vore han jag höll högst. Jag vet inte om jag gör det men.
 Viktig är han. Annars går det åt skogen i framtiden för mig!
 Han är i alla fall något extra!

 Tänk er en Gud. En Gud som skapat en otrolig jord och skapat några jönsar till sin avbild. Några fruktansvärda typer. Som inte alls är intresserad av Gud. Som har det helt omöjligt att göra rätt. Som så lätt faller för frestelser. Som dödar varandra, pratar skit om varandra, stjäl från varandra, ljuger för varandra, sårar varandra på flera olika sätt. Genomruttna typer alltså! Människan!
 Men trots det hat Gud känner för synden. Trots det hat Gud känner för syndaren så finns där andå kärlek för människan. Kärlek för sin skapelse. En sån stor kärlek som vi får av bara nåd. För vi förtjänar den inte alls!!!
 Den kärleken sände Jesus. Guds ende son. Som dog för oss. Tog våra synder på sig och återuppstod. Gav oss chansen att komma till himmlen, till Gud. 
 Vi människor kan inte komma till Gud av egen kraft. Det är helt omöjligt att leva rent, att vara syndfri. Men om vi uppriktigt tar emot Jesus i våra liv och försöker leva rätt. Försöker gå den smala vägen mot den trånga porten. (eller hur det nu står i bibeln) Vilket inte är lätt. Men har vi Jesus med oss så hjälper han oss. Då vi går fel, faller eller inte orkar så är han där och leder oss rätt igen. Så får vi komma till till himlen när detta otrooooooooooligt korta liv tar slut! Kärlek av bara nåd!

 Så ja.. Jesus är en person som betyder något extra. Vet inte hur bra jag lyckades med att beskriva det. ;)
Kram

Kommentarer
Postat av: orhan

amen sister!perfect, you did write very good:)

2011-02-26 @ 19:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0