Dag 11 - Något jag ser fram emot.

 Just nu... just nu är det att gifta sig som upptar mina tankar. Det är det jag längtar mest efter. Men jag längtar också efter sommaren just nu. Att få åka upp i landet. Jag längtar efter att få ett jobb och att få flytta från päronen. Men det hör ju lite smått ihop med det första jag skrev.
 Helt enkelt. Jag ser fram emot att starta mitt eget liv. En ny bostad... Handla, planera, städa toan, diska, köpa in nya tekoppar. Alltihop i sällskap av Orhan. Och förstås Tamar på ett hörn! haha... Min egna nya familj!
 Det ser jag fram emot.

 Men en sak i taget. Först gifta sig. Sitter och pratar om det hela tiden. (Min stackars mor och syster är stora offer för mitt snack!!!) Inte för att jag har mycket att komma med. Eller mycket händer. För inte mycket kan hända. Jag vet inte när det sker. Hur lätt det kommer bli. Det är ju inte precis som förr i tiden. Man festa lite. Välsignade lite. Hade lite traditioner. Hade sex och vips var man gift! Nej nu ska man göra hindersprövningar. Ha bevis och pengar! Krångel krångel. 
 Man känner sig liten när det är svårt!!!

 Men jag ser fram emot det! Det gör jag. Jag ser fram emot att ha en superkonstig, superfin och superannorlunda klänning!!! Jag ser fram emot att få leva med Orhan!!!! Jag ser fram emot en svensk-romani bröllopsfest!!! (Hur det nu blir. Orhan fick se film från en av de bröllop jag varit på. Han tyckte det såg ytterst stelt och tråkigt ut!!!) Jag ser fram emot alltihopa!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0