Tisdag!

 Orhan åkte vid ett och dagen segade på. Städade och umgicks med syrran. Det var bön på kvällen så det var tvunget att vara lite rent.
 Kom bara två till förutom familjen men det var trevligt. Vi snackade sista tiden som vanligt. Ett ämne som nästan jämt kommer upp. Men det verkar ju så otroligt aktuellt nu så!
 Bön och mycket skratt. Som tog slut först vid halv tio...

 Har pratats en del om jobb också. Jag vill ha jobb. Kände det skarpare. Jag riktigt hoppas på att jag får det jobb jag sökte i Örebro! Bara ett vikariat. Men att få komma ut lite. FÅ erfarenhet och kontakter. Åååh... Slippa vara i vägen! Få lön... haha
 Längtar efter att få packa upp alla de kassar och lådor jag har med saker efter väggarna i rummet. Fast i ett annat rum. 

 Det känns precis som att de bara väntar där. Att jag är här för att fortsätta. Jag ska inte bo hemma. Jag ska inte hänga här. Jag vill iväg. Var som helst. (Bara jag får ta Orhan med!) Tänk att bara kunna söka varenda jobb som dyker upp och fara till den ort som tar en!!!


 Har fått inspiration till en tavla. Ska bara försöka få ner bilden från huvudet till skissen så kan jag börja måla sen. Det blir nog det jag ska pyssla med nu ikväll! ;)

Kram

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0