Städning, hårklippning och Tamarväckning!

 En dag inte mycket olik många andra.
 Sov i datarummet. Somnade till en film och sov dåligt. Drömde överdrivet många mardrömmar. Och före åtta började Tamar yla.
 Mor min släppte ut henne ur datarummet. Men självklart ökade då ylandet när endast jag var hemma i huset. Snart satte hon sig bredvid mig och började tugga på plantor. Hon vet att det funkar. Att det väcker mig. Spelar ingen roll hur många gånger jag säger till henne eller hur irriterat jag petar henne i magen, rycker henne i svansen, puttar ner henner eller daskar till henne på nosen.
"VAKNA PETRA!"
 Så jag gick upp nio. Lika bra det...

 Orhan kom förbi och dammsög hela huset. Galen man! Spelade ingen roll hur mycket jag än motsatte mig och stängde av dammsugarn. Eller försökte ta den från honom för att göra det själv.
 Jag diskade. I brist på annat att göra.
 Det sorgliga är att ingen i familjen har upptäckt hur rent golvet är och hur lite som fastnar under strumporna!
 Å andra sidan är Orhan den första som klagat nåt så våldsamt på vårat smutisiga golv och jämt tar fram sopborsten eller dammsugen!
 
 Klippte Orhans hår också. Gjorde inte mycket. Var nervös. Men klippte upp det och tog bort den utväxta fattiga- ryss-pojke-frisyren han fått innan. (Förstår ni vilken frisyr jag menar) Tog bort fjongarna i nacken också. Även om jag saknar de lockar han hade i sommras. Men de får väl växa ut nu. Nu när håret är mer uppklippt och inte formklippt! haha
 Klippte till en ny lugg men Orhan var snart där med fingrarna och kammade till den gamla sidluggen! XD



Sötaste sommarkillen med finfinalockar! (kanske inte den ultimata bilden... XD)

Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0