En dag ur en arbetslös liv!

 Var till jobbcoachen idag. Haha hon trodde jag var arg på henne. Eftersom jag aldrig fått svar på en fråga om jag behövde komma på Onsdag hade hon tagit mitt sms som argt. Det kanske var kantigt. Men jag hade skrivit det mitt i natten så hon trodde jag hade legat vaken och varit arg.
 Hon kan ju inte veta att datorn var ockuperad och vi har bara itnernet från sju. Så först klockan tolv kunde jag se att hon inte svarat på min fråga om morgondagen!
"Jag hade antagit att du inte skulle komma!" sa hon nu. Svårt att skriva det i ett mail 2 dagar tidigare???
 Vi blev i alla fall vänner igen. Om vi nu var ovänner. ;)

 Inga barn blev gjorda där som vanligt och vi beslutade att inte träffas på ett tag. Jag klarar ju mig själv. Ska försöka hitta en praktikplats. Och kanske försöka tävla mer.
 Gillar henne. Mer än den förra. Hon tar reda på mina intressen. Uppmuntrar mig. Funderar på vägar. Hon till och med frågar om jag skulle våga starta eget. Och vill att jag ska tävla mer. De sa aldrig den förra snubben!

 Orhan hade givit mig sällskap. Han hade väckt mig i ottan som vanligt då han inte kan sova när mina päron springer till jobbet. Men det är det värt. Även om han somnar innan vi kommit hem på kvällarna. Och vaknar precis efter att jag somnat på mornarna. Så e jag nöjd över de få sekunder han orkar prata med mig. (Och tvärt om)
 Men jag var helt slut efter att jag lagat middag och somnade på soffan mellan sju och nio. Får se hur det går att somna nu!!!

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0