För tidigt uppstigen...

 God morgon världen sa jag klockan sju och gick upp. Orhan som sov här ringde 150 signaler till mig för att försäkra sig om att jag gått upp.
"Vadå telefonpsyko!" sa jag och klättrade upp till han. Sängen var skrämmande varm så det var nära att jag somnat om där.
 Men vi skulle in till Töreboda för att hitta en fax. Ett spännande äventyr.

 Jag har aldrig letat fax, aldrig funderat på fax, aldrig brytt mig. Så det var svårt och hårt. I 10 minus. Tio iskalla minus. Jag frös nåt våldsamt!!!
 Posten, kommunhuset, pressbyrån, bokhandeln. Sista var jackpot.
 Jag och Orhan köpte en helgrillad kyckling som vanligt och åkte hem och åt den med bröd och tomater. haha vet inte hur mycket grillad kyckling jag ätit sen jag blev tillsammans med Orhan!!!
 
 Jag kom hem och var astrött. Vi såg de första narniafilmerna. orhan somnade nästan. Jag kunde inte. Men drabbades senare under dagen av något psyk-mens-trötthets-fason. Var ledsen och sjuk. Visste inte om jag grät för att jag var ledsen eller för att jag mådde illa. Eller för att jag kände mig konstig inför Orhan.
 Tror jag ska införskaffa magnesium igen... Om det är den bristen som härjar.

 Nu är jag trött. Måste sova. I morgon bär det av till Skövde. Ska fixa klart praktikplatsen. Hoppas i alla fall på en timme per vecka!!!
 Sedan ska jag leta bikini och genast inviga den på arena i skövde. Har aldrig varit där och badat. (Äventyrsbad som öppnade för nå år sen) Dock är några saker stängda pga renovering. Eller de var de här om dagen. Så jag hoppas hårt på att de öppnat igen!!!
 Annars blir det en trevlig dag med Orhan som vanligt!!! :D

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0