Söndagsångest på en Måndag!

 Vaknade nästan tio i morse efter att ha slagit av mobilen våldsamt. Minns det som i en dröm. Hur som helst kom jag upp elva då Orhan ringde en signal.
 Jag klev enkelt upp och tjugo minuter senare stod Orhan utanför dörren. Hann precis äta frukost!

 Spelade lite spel och bakade bibelkaka. (Istället för recept står massa bibelord så man hittar vad det ska vara i kakan) Funkade ganska bra. Förutom att min bibel var lite för ny. Annorlunda översättning. Ordet socker förekom aldrig. Utan däremot ordet vatten, trä och gott??? Men efter att ha tittat i en äldre bibel. Där det stod sött. Antog jag att det var socker vi pratade om. (Kollade i facit också)
 Jag löpte amok med kryddor från drottningen av saba. Me like me like!
  Vi saknade fikon så de blev sharon istället. Inga mandlar. Det blev blandade nötter. Mest valnötter. Kakan var ok! ;) (Jag är inget big fan av mjuka kakor!!!)

 Sitter och funderar skarpt på vad som ska hända på Pomona (typ arbetsförmedlingen) i morgon. Har lite ont i magen av nervositet eller osäkerhet! Hatar trams!!!!!!
 Står att det är arbetsintervju. Jag har ingen som helst lust att leka intervju med någon annan deppig tonåring som tycker det är lika kul som att äta bajs. Så jag hoppas inte det är något sånt trams!!!

 Känner för att säga att jag redan vet hur det går till och inte behöver komma. Men... jag vet inget om anställningsintervjuer. Så kanske det är bra. (???)

  Äsch. Jag gör det!! Bara för att visa min goda vilja. Så arbetsförmedlingen tror jag är en kämpande själ. Och älskar mig som om jag vore deras dotterföretag! 
 Måtte det vara ett kort besök!!! Eller kanske bara en genomgång. En förklaring! ARGH!

Kanske jag ska skippa det ändå... 

 Men efter det jobbiga ser jag fram emot att hämta ut ringarna med Orhan. :D Det måste vi ju nästan fira. Om vi skulle äta ute?! ;)

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0