På hal is!

 Vaknade klockan tjugo i nio idag. Märks att båda päronen jobbar när ingen släpper ut Tamar och ger henne mat. Så hon skrek.
 Först var det som i en dröm. jag hörde henne prata. Inte romani. Inte engelska. Utan svenska. Vilket är ganska ovanligt att Tamar pratar. Nu när hon hänger så mycket med mig och Orhan samtidigt. Tamar har för den delen alltid pratat Romani. Innan jag träffade Orhan!
 
 Jag gick bara upp. Gav Tamar mat och gick till Orhan och väckte han med. Inte ska bara jag lida inte.
 Vi låg och pratade. Planerade dagen. Jag skulle få besök av Pia och Isse under dagen. Och åka skridskor. Men isen behövde kontrolleras.
 Vi gick ner. Kollade isen. Blankt och halt. Och under snön blött. På vissa ställen knakade isen oroväckande mycket. Med rädsla för att hamna i det decimeterstora mellanrummet mellan de båda isarna fullt med vatten gick vi ut på isen.
 Suverän.

 Så självklart blev det skridskor. Grillning och prat vid brasa. Tamar var med också. Hon skrek och frös mest hela tiden. Men fick mersmak av utelivet och ville sedan vara ute hela tiden tills jag fick stoppa henne klockan nio. Jag blev nästan orolig för henne. Men ja har tider. Inte vara ute sent på nätterna!

 Nu ska jag duscha bort rökdoften och krypa till sängs. Ska ändra om rutinen! ;) hehe
kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0