En dag i Töreboda!

Sitter och vräker i mig mammas hemgjorda goda bröd, min hummus och såsig sallad. Så gott. Jag var hungrig och då är det farligt att äta gott. (särskilt hummus som jag längtat efter i en evighet!)
Idag hade jag en mycket trevlig dag i Töreboda med Isse och Piji! ;) Mina kära gamla vänner från skoltiden. Vi fikade på det nya fiket alldeles för nära vägen och pratade om allt mellan trädgård, höns och skolavslutningskläder.
Spännande blev det på slutet då Pias bil var parkerad alldeles för nära förfestområdet som de höll på att bygga och en lastbil helt enkelt parkerat bakom henne och 5 andra bilar. Lyckligtvis bilen precis vid slutet på lastbilen så det var det ett litet glapp som vi tillsammans lyckades få bilen igenom. Spännande på hög nivå! XD
Nu sitter jag alltså hemma. Har diskat och grävt ner min tomatplanta. Äter och slappar. Är trött. Har varit varmt idag med. Nu åskar och regnar det och jag ser fram emot en kall vecka! XD
kram
(Första bästa bild jag hittade för att förgylla inlägget. Kan ju tillägga för att göra bilden vettig att jag vill bli riktigt blond någon gång snart igen!)

Kommentarer
Postat av: [email protected]

Ja det var spännande minsann. det var tur att jag inte var själv för utan eran observation hade jag nog inte vågat trixa mig ut där :)

2011-07-02 @ 17:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0