Lång irriterande cykeltur..

 Vissa dagar ska man inte ut i skogen!

 Jag och Orhan cyklade idag glada ut i skogen. Till Velen. Vi skulle försöka hitta något ställe där att fika på. (Orhan hade gjort pizza) Men problemet var att vi aldrig varit där förut och att den sjön kommer aldrig bli kallad mysig. Inte i den här änden i alla fall!!!

 Vi cyklade en bit. Första vägen var förbjuden infart. Vi cyklade vidare. Nästa väg gick till ett hus och till ett hygge. Vi vandrade länge i skogen men möttes av en plötsligt ogenomträngelig skog och inget vatten i sikte och gick tillbaka.
 Vi cyklade tillbaka och vidare. Kom till ett litet samhälle och cyklade ner mot sjön. Valde fel avfart och hamnade i en trädgård. Vi cyklade tillbaka och valde den andra och hamnade med massa båtar, i ett myrsamhälle...
 Vi åt och... det var inte värt det.


 Jag var trött. Vi hade cyklat och gått mil!!! Vi var hungriga och törstiga. Griniga på varandra och allt omkring oss. Solen sken och vi var genomsvett!!! Orhan skulle utrota varenda myra som existerade.
 Trots att allting var så pissigt så såg vi dock det lustiga i det hela och skrattade åt våran eländiga dag.
 I framtiden röstar jag för att ta bilen när man utforskar nya bygder! XD

 Nu sitter jag här. Urtrött.. Jag luktar illa och har rivmärken på hela benen!!! Ska bli skönt med en dusch och att få sova. (Räknade lite snabbt ut på internet att vi cyklat 26 km!!! Inte illa! haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0