Lupin-tjejen!

Gjorde ett lite smycke för håret igen. Av lupiner. De växer överallt. Är supervackra. Men när jag ser dem ser jag... ingenting alls!!! Men idag plockade jag några. De finns så många färger. Jag blir lycklig av att se dem. Så något skulle jag göra.
Kanske inte blev det mest fantastiska smycke... men haha XD
Självklart kunde jag ju inte motstå frestelsen att sminka mig. Tyvärr... så har vi inga fantastiska färger. Man tager vad man haver. Så jag tog vattenfärg. Den lila blev... brun? Och så torkar ju skiten efter två sekunder haha Stelt i ansiktet!!! Men ni kan försöka liksom visualisera er hur det skulle se ut med smink! ;)
Men om ni inte orkar skapa en vackrare bild i eran fantasi så har jag redigerat några bilder. Så som jag ville att sminket skulle sett ut. Snabbt gjorde jag det. Man måste ju sova! ;)
Gick till och med ut. Tänkte att det kanske är coolt att fota ute på lupinfältet. Dock ligger det mitt i byn. Eller utanför vårt hus i utkanten av byn. MEN NÄR MAN ÄR GRÖN I ANSIKTET. DÅ känns det som mitt i byn!
Drog en filt över huvudet och kröp ner i det gröna för att inte synas!
Oj superflashig! Håller med om att denna är lite väl... blixtrad!
Efter ett tag där ute dog jag. Några små sketans krabater startade krig. Alltså det måste ju vara nåt sorts glädjeår för dessa små miniknott som jag inte ska försöka stava namnet på för jag har inte en blekaste aning om vad de heter!
ÖVERALLT!!! Just i såna ögonblick längtar jag upp lite mer. För där finns det då inte såna mängder av dessa. Känns i alla fall inte så. Blir varje år glatt överaskad där uppe. Tacka vet jag mygg. Man ser vars man ska slå. Lätta att döda.
Avslutar med en oredigerad bild.
Så.. nu måste jag verkligt sova. Var egentligen nästan sövd. Men så ville jag skriva här. O hupp så var man uppe igen. Arbetslös och lycklig! ;)
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0