Petra goes model...

 Idag begav jag mig ut i skogen med min kära blivande make som kamerastativ. Plötsligt efter år som vi känt varandra avslöjar han att han gått fotokurs. (Hålla sån viktig information hemlig) Så plötsligt kände jag mig inte lika orolig längre att använda han som stativ! ;)

 Tamar följde också med. Vi mötte en hund som fick springa lite som den ville. Tamar sket nästan i brallan. Eller dyl. Nåt var det som hände för min tröja luktade var! Ruttet liksom! Jag har också klösmärken på hela magen och bröst! Men jag älskar min bebis!

   För att göra det mindre pinsamt om vi mötte någon kom jag upp med en bra historia. Så de skulle tro vi var normala.
 Jag var den kända supermodellen Petra Sundqvist. Främst i USA. Som nu skulle fotas i den ljuvliga skogen i Slätte av fotografen, Orhan Gashi som bland annat fotograferat modeller som Tyra Banks, Naomi Campbell och Heidi Klum. Tamar jobbar också som en kattmodell och har bland annat gjort framsidor till Friskies, Mjao och Ica kattsand.



Plötsligt kom de två glada typer och skrämde skiten ur Tamar. Hon flydde upp i ett träd och satt där på säkert avstånd för alla hundar. (kom inga hundar) Men i perfekt läge för att få lite klappar av människorna som tyckte hon var en otroligt vacker katt. Koala?



Sen satte jag igång och lekte modell. Och Orhan fotograf.


Tamar var också med. Om det var för att hon ville ha skydd, vara med eller för att hon är en liten modell vet jag inte!




Tamar var fruktansvärt söt och så hamnar det ett himla grässtrå i ansiktet på oss. Hur ofta är Tamar så här gullig liksom?


Älskar mit fotograf...


Ett underbart litet ställe med massa brännässlor och blommor. Jag kommer gå hit igen och gräva upp växter till trägården! ;)
 


Resa sig på en knögglig sten med brännässlor bakom sig i klackskor e ingen dans på rosor! XD







Kram


Kommentarer
Postat av: Fantomen

Var är ni egentligen?

2011-06-25 @ 22:30:56
Postat av: amelia

Tänk vilken snygg modellkusin jag har! Inte alla som har sån tur ;)

2011-06-26 @ 16:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0