Fiskarna i bäcken...

 Vi plockade fisk idag jag och Orhan. Vi hade tidigare beskådat konstiga fiskar som inte såg som någon vanlig mört eller abborre. Så vi begav oss idag dit för att ta en närmare titt på dem. (min ide såklart. Jag är den natur och fiskintresserade. Hade Orhan fått bestämma hade vi väl cyklat 25 kilometer!) 


Har inga mästerverk på fiskarna. Men... om någon anar vad det är för fisk och säger det till mig får ni en femma!



 Älskar det stället. Det ser så. Fint ut. En bäck. Fiskar, grönt gräs och sand på botten. Gröna lövträn hängandes ner i bäcken. Synd att det ska ligga sommarstugor precis överallt där. Det är märkligt. Här i skogen tror man sig ha hittat ett helt unikt och exotiskt ställe. För sig själv. Då planerar någon stockholmare en sommarstuga precis där!!! Tss tss...

Annars hade jag suttit där än...

 Vi fångade två. Tittade på dem men förstod inte mer för det. Mamma och pappa förstod inte heller men alla var vi överens om att det var en fin fisk. Någon typ av öring? Bäckforell???
 Eftersom jag inte orkade gå med dem till någon sjö gav jag dem till Tamar som efter ett tag girigt dödade och åt upp dem. Sedan tittade hon länge i baljan efter mer. :)


Bilder från idag. :)














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0