Dag 25 - Någon jag saknar.

Har det här ämnet inte varit än. Börjar få slut på personer. Känns så trist att skriva om samma hela tiden.
Jag har inget stort utbud av vänner. Umgås med några få här i Slätte. Mest Orhan. 80 procent Orhan. Kanske att Ulrika är på samma nivå. Sedan dyker Pia upp i mitt liv, och då och då Isse. På 5 procent. Jag är dålig på att hitta på saker. Eller om vi båda är det.
Hur som helst. De finns ju här. Här i närheten. Så saknar dem gör jag inte. Eller Orhan saknar jag ju för nästan ingenting. Men han har ju en speciell dragningskraft!
Ibland saknar jag mina kusiner. (eller rätt ofta) De bor ju i alla fall en bra bit bort och är härliga kompanjoner. Särskilt när jag läser om vad de sysslar med på deras bloggar. XD
Saknar sommaren och de vänner jag var med då..
Saknar målarträffarna och den tiden med Bibbi! :)
Saknar klassen och vännerna i den, när jag ser på bilder. Hur kul vi hade då.
Ibland saknar jag till och med andra gamla släktingar! haha XD
Hur som helst... Saknar saknar inte...
Jag saknar ett gäng. Ett härligt gäng att hitta på saker med! Det saknar jag. Några trofasta rackare som jag spontant kan hitta på saker med. Som skriver plötsliga sms till mig. Som har massa bilder på mig.
Skulle vara kul att ha en galet lång filmnatt. Ta långa promenader. Spela töntiga spel. Gå ut och dansa. Ha töntiga fester med. Bowla! Mysa vid en brasa i skogen. Eller bara åka någon stans med bilen på en galen utflykt!!! Just de personerna saknar jag. De!!! Dock vet jag inte vilka det är!
Kram...

Kommentarer
Postat av: Cicci

Vi är ju här petra! Allt dedär kan vi göra bara du kommer hit.. haha, jag vet att jag tjatar och jag vet att du vill komma. Men jag skriver i alla fall.. Kramar<3

2011-03-22 @ 09:24:21
URL: http://annaceciliazemren.blogg.se/
Postat av: Amelia

Ja vi är ju här! Fast, det är verkligen våran tur att komma ner nu känner jag xD När var vi nere sist egentligen? Fast nu snackar mamma och pappa om att fara ner nån gång vid midsommar. Fast jag vet inte om jag kan då.. Och Cicci vet ja inte heller om hon kan. Jaja. Om inte annat hoppas jag att vi får komma ner på bröllop nån gång i livet ;)

Kram!

2011-03-22 @ 21:20:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0