Dag 27 - Min favorit tid på året.

Helt omöjlig fråga. Jag älskar alla tider. Typ.. Kan inte komma på någon direkt som jag tycker helt är utan charm eller inte kommer med något kul!
Möjligtvis om våren kommer snabbt. Den där övergången. När den inte går långsamt utan snön bara tvärsmälter och sen fryser och så häller galna kommunen på mängder med salt och sen smälter det ändå nästa dag eftersom det är varmt och allt förvandlas till en brun smet!? Sen smälter snön och isen så snabbt så det blir översvämning. Det spelar ingen roll hur man går eller hur väl man klär sig. Man blir blöt. Blöt öm fötterna och fryser i hela kroppen!!!
Möjligt att just den tiden stör mig. Men i år blev det inte mycket av den. Inte vad jag minns. Våren kom långsamt. Det smalt på dagen, frös på natten. Och nu är snön borta. (så gott som) utan minsta översvämning! :)
Men annars gillar jag allt! :)
Våren.- Älskar nu när det sakta börjar hända saker. Det är varmt. För solen är så nära. Även om luften är kall kan man sitta ute i solen och rysa! :) Blommorna börjar komma. Jag älskar vårväxter. Jag älskar lökar!!! :D Jag hoppas mina dumma tulpanlökar som jag köpte i Holland som sedan halvdog när jag kom hem. Att de ska ha tagit sig. Så att i år i alla fall en svart tulpan. Eller en papegojtulpan kan slå ut! :)
Ser fram emot att börja pilla i min trädgård när jag är säker på att frosten är borta. Min Auberginplanta längtar ut också! :D
Men jag hatar att det är kallt på morgonen och varmt på kvällen. Och jag bara äger en vinterjacka. JÄMT ska man svettas!
Sommaren- Uj uj uj... full fart hela tiden. Älskar att vara ute på nätterna. Och det är varmt. :) Bada! Dock gillar jag inte för mycket värme. Hatar att svettas. Hatar att resa mig upp och bli svart framför ögonen för att det är så varmt! Usch usch usch!!! :D Men jag gillar att vara ute i naturen. Att Tamar gör alla behov ute så jag slipper rengöra hennes låda! :) Fotboll kan vara skoj också. Och jag ser alltid fram emot den Norrlandstripp vi gör varje sommar! :)
Hösten- Hmm.. vackra färger. Frukt. Och det kan väl vara varmt då också. I alla fall i början av hösten. Om hösten inte är vacker kan jag erkänna att jag blir trött på det. Men annars tycker jag det är en skön årstid. Man kan ha på sig vinterjackan utan några andra kläder och känna sig precis lagom. Ingen svett! :)
Jag gillar när frosten kommer. Det är vackert. Ingen snö. Bara frost. Varenda år tänker jag att jag ska gå ut och fota. Men det gör jag aldrig för sån är jag!
Vintern- Älska snö! Massa av snö. Sitta ute i snön och elda en vacker soldag. Dock gör jag inte det så mycket. Har inte den sortens kamrater här. Men vid isen händer det att man sitter och grillar korv. Orhan och jag sov ju ute också i November! Trots kyla och frost. Men jag frös inte alls! Det var bara mys! :) (Var inte som när jag sov ute med kusinerna i Mars inte. Usch kallt!!!) Jag gillar jul till viss del. Men annars tycker jag om att åka skridskor. :) Se glittrande vägar på natten när man åker bil! Ja det är en mysig tid med värmeljus och eld i kamin! :)
Favorit... vad är det?

Kommentarer
Postat av: sonja

Vilka fina bilder Petra!

2011-03-26 @ 22:10:31
URL: http://sojasilver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0