Brännässlor och sötnosar...

 Sitter och är allmänt småtrött. Förstår inte varför. Men Orhan väckte mig i tid i morse och jag kanske sov ¨dåligt när jag var tvungen att hålla fötterna i styr. (Dock verkade ju Tamar till slut förstå mitt dilemma då hon låg längst ner i sängen bakom täcket. Såg henne inte först. Lite obehagligt haha)

 Gjorde nässelsoppa idag. :) Kul och prova även om smaken inte är så unik! :P Jag häller ju på härligt med kryddor också så de gör detsamma vad som är i. Men gott blev det! :)

 I morgon... måste jag väl troligen planera klart inför Finnerödja-dagen! :P Blir spännande. Kan inte påstå att jag är så nervös även om jag tror jag kommer bli. Men det känns lugnt. Tror inte det är en asstor grupp och är det intresserade tanter går det väl bra! :)
 Men jag ska nog öva upp lite vad man ska säga. Var länge sen jag gjorde nåt och särskilt inför publik! haha :P

 Nu ska jag nog dröja lite vid datorn. Slappa. Tills tröttheten tar överhand och jag stupar i säng. även i morgon är en dag...


Mina sötnosar... trötta... <3
Tamar verkar ha funnit att handduken (efter en vattebolycka av Tamar) alldeles brevid hennes drink-glas och tuggpinnar passar utmärkt som sovplats. Kanske är det skönt att ligga på nåt hårt och kallt när svansen värker!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0