Att äta och bli intervjuad är en konst!

Avslutade kvällen med bön här i byn hos några vänner ur församlingen. Mys... jag gillar det. Sitta tillsammans i någons hem. Prata lite. Berätta om saker som behövs bes för, fika och allmänt ha trevligt. Nu var det säkert bra med lite bön för intervjun i morgon. Fick många lyckönskningar och även ett grattis! haha (I förtid?)
Jag och pappa var där till typ halv tio...  Sedan hem.. pratade lite med Orhan i telefon och nu ligger jag i min säng.
Med tanke på hur gruvligt länge jag sov i morse lär jag väl inte somna förrän i morgon. Så jag ska leta upp en film och slockna till.
I morgon ska jag upp före sex så jag kan följa med pappa och ta med bilen tillbaka. Suck... somna om efteråt tänker jag då inte göra. Det är svårt också... Ska duscha istället och kanske passa på att göra nåt ovanligt gott till frukost.

Så här lär jag väl se ut under intervjun med den sömn jag får... XD

Sen måste jag spara mig... om hon har tänkt att vi ska äta på subway eller nåt? haha... har aldrig varit på en riktig intervju där jag blivit intervjuad. Får jämt arbeta istället!!! XD så jag är lika nervös och ovan som vanligt. och äta samtidigt!!! Jag vet av erfarenhet att jag alltid lyckas ha en stor bit mat i munnen när någon frågar mig något!
Typisk intervju som inte passar mig alltså...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0