frågor...

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Varierande.. haha (intresseföreningen antecknar!)

22. Hur många kuddar har du i sängen?
3 för tillfället.. ;)

23. Hur många landskap har du bott i?
3... Men fler ska de bli!!!

 

Vad tycks om min sverige-karta!? haha.. den som kan räkna upp vilka landskap jag bott i får en kram!


24. Vilka städer har du bott i?
Har alltid bott utanför städer men kan ju rabbla upp kommunerna. Lycksele, Karlskrona och Töreboda! :)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Hm.. barfota på sommaren.. ibland. Har problemfötter så skulle aldrig i livet gå runt barfota hela tiden. Strumpor är det riktigt mest underbara. Ute, inne.. var som.. Strumpor.. mmm. Då hålls det ordning på tårna! :)

26. Är du social?
Njae... jag tycker om att umgås och så fort jag kommer igång kan jag prata på. Men jag vet att ibland kan det krävas mycket av mig för att få tummen ur och åka och umgås. Sen väl där trivs man ju. Men hemma.. ;) Enda gången i historien jag inte kände så var när jag var kär i Orhan... haha. Då sov jag ju över där spontant utan att skämmas ens en gång! XD

 

Bild från Orhans hem sommaren förra året. Hade sovit över där 2 nätter? Lekte i en vattenpöl. Duschade där. och hade på mig brödernas kläder. (Jag kände mig då märkligt hemma för att vara jag!)

 

27. Vilken är din favoritglass?
GLASS!!!?? :O Ska man ha en favorit av det.. hmm.. tja den där strawberry white är ju god. På sommaren. En liten pinne. Ja tack! :)

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Hm.. cheescake är gott. chokladmousse. Godis! Tja det mesta så länge det inte är glass i ett fat, en bärpaj eller... en torr kaka. Eller vilken mjuk kaka som helst är onödigt att bjuda mig på. Tårta också. Inga födelsedagstårtor. Bär och grädde! :S haha... Fint ska det vara!! FINT!

29. Tycker du om kinamat?
JA! :D haha eller vad räknas som kinamat? Vad äter de i Kina? Äsh jag gillar kina och thairestauranger. Men jag kanske bara tar thailändska maten. För vad vet jag om vad som hör till vilket land. Föresten är väl maten på restaurangerna inte helt som deras mat heller. Eller?

30. Tycker du om kaffe?
Kaffe med mjölk.. mmm. Machiato! :D Chokladkaffe är gott också. Cappuchino, latte... ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0