Möss har inte alla hästar hemma...

Skulle kunna sammanfatta denna dagen med anfall av brist på Orhan.. hemsk saker... Har varit sur, stressad, ledsen, irriterad.. ALLT.
Tog en prommis på kvällen. Snokade på grannarna.. haha näe.. inte så illa. Men jag gillar att se hur mysigt det är på kvällarna. Det är mörkt ute men i alla hus lyser det lampor. Folk ser på tv, sitter samlade vid köksbordet eller slappnar av någon stans. Detta ser man utan att stå och glo in allt för länge haha. Jag är inte sjuk!!!
Hur som helst. På vägen mötte jag en mus med problem. jag såg att den hade problem för den sprang i en cirkel runt runt på stora vägen. Efter att ha stått och sett på ett tag gick jag fram och frågade.
"Vad håller du på med lilla mus?!"
Fick inget smart svar att citera här utan påbörjade en kamp med att försöka skrämma av den från vägen. Jag menar. En liten mus kan lätt bli skadad om den springer runt på vägen i en evighets-cirkel!
Den sprang ifrån mig men fortsatte sedan springa runt i cirklar. Den höll på att krocka med mina ben och då stannade den upp. Nosade och tittade runt innan den sprang runt mina ben och gjorde cirkeln större. Runt, runt omkring mig.
Möss...
Jag kämpade i flera minuter med att få musen att springa av vägen. Men den bara vände. Sprang flera gången nästan in i min famn. Jag undrar skarpt vad den musen led av?
Men till slut sprang den in i gräset.... Bra...

Kommentarer
Postat av: Pia

Den kanske hade fastnat i vinkelvolten? Stackarn..

2011-11-13 @ 15:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0