Onödigt inlägg

Om jag vore så där löjlig.. Skulle jag lägga in en bild varje dag och skriva en lång förklaring om hur mycket kär jag är. Om hur mång dagar vi varit tillsammans. Om hur mycket jag saknar honom.. varje dag!

Men nu är jag inte så där löjlig. Vi är ju gifta. Våra kärlek har ju passerat det där pinsamma stadiet!

Har varit tillsammans i 1 år och snart 3 månader. Jag menar.. Inget att nämna...det är ju ingen annan intresserad av. Tror jag ni skulle bli imponerade eller nåt! Att jag älskar honom jättemycket det blir ju bara han glad av att höra och ni andra tänker. usch.. ett sånt där snuskigt inlägg nu igen!

 

 

Just därför ska jag inte heller nämna att jag kan sitta och grina en hel dag efter honom. För det ger ju er en sådan skruvad bild av mig. Sånt är liksom bäst att hålla hemligt. Och ni skulle muttra "Äsch hon sitter bara där och är dramatisk och försöker få andra att tycka synd om henne. LÖJLIGT!"

Tänk om jag skulle skriva om hur vacker han är eller om hur mycket jag älskar hans skratt. Då skulle ni ju bli alldeles röda i fejan och snabbt skrolla ner med ordet piiiinsamt på era läppar.

Tänk om jag råka skriva hur otroligt het han är. Ja då skulle jag väl förlora några vänner.

För att inte tala om hur mycket jag älskar att ligga vid hans bröst. Insupa doften av hans armsvett och känna på hans magmuskler. Bli pussad i pannan och helt enkelt känna mig liten, beskyddad och älskad. Usch usch det är ju sånt man inte alls får skriva i en blogg.

 

Eller.. lägga in pussbilder och skriva. ÄLSKAR DIG FÖR EVIGT ORHAN! Det är rent ut sagt löjligt. Tyst med dig flicksnärt skulle de mognare kvinnorna säga. Jag själv blir generad av bara tanken!

Nej jag är helt enkelt inte sån. Jag är en mogen kvinna. som vet att det inte är intressant att läsa om andras känslor på internet. För att inte tala om att min syster ständigt påminner mig. Jag vore ju rent korkad om jag började skriva långa inlägg bara om Orhan!

 


Kommentarer
Postat av: Pia

Jag kanske inte är som alla andra, men jag småskrattar lite för mig själv för att du skriver så underhållande och jag blir så glad för din skull :D Mer kärlek till folket!

2011-11-01 @ 21:08:46
Postat av: alida

Jag blir kär i er! Ni är så otroligt söta tillsammans!! <3 Fortsätt vara så där gulligt kär! Älskar dig!

2011-11-02 @ 00:17:40
URL: http://alidacarlmans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0