Yrkes-sm

Undra om man måste anmäla sig snart. Det dyker ju upp överallt nu. På tv, facebook, fyr.. ja det är nog dags. Måste bara räkna ut hur det nu var man bar sig åt haha :P Kanske kan fråga lärarna.
Såg att Yrkeslandslaget (eller vad nu gruppen het) på facebook hade lagt ut bilder från förra året. :P Även om jag inte vann och inte heller var med på någon särskilt tydlig bild så var min bukett med.
Inget spec med det. Alla vinnarna i de olika grenarna fick en bukett som någon av de tävlande gjort. Min gick till floristvinnaren. ;)
Kändes kul ända tills jag såg vinnaren viska något till tvåan och skratta! ? haha...
Ja jag vet. Min bukett var inte så bra. Fick låga päng på den haha :p
Snodde en bild hur som helst. Hoppas inte hon, Emma Hansson, eller yrkeslandslaget blir arg på mig för att jag stjäl en bild och lägger ut här. (var hur som helst tacksam då jag inte hade någon bild på denna bukett!)

Ska jag vara med igen. Det blir då sista chansen. Sen är jag för gammal för denna tävling.

Är lite rädd då jag denna gång inte har tillgång till att träna. Ingen lärare som stöttar. Ingen kompis som är där. Jag får stå för alla kostnader själv och jag menar. Den här gången är det i Malmö! NÄRA? Njae... :p Jag har Ingenting alls! Knappt någon erfarenhet. Jag menar. När gjorde jag ett avancerat binderi senast? haha.

Jag vill.. men vågar jag? Behöver någon sorts support haha...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0