Uppdrag västkusten!

Fick plötsligt jobb i morgon. Som mysteryshopper. Kunde väl vara trevligt. Dock tre timmar från mig. haha
Företaget var väl i panik. Såg på internet hur de kämpade med att få folk att vilja göra uppdragen men jag ignorerade också. Även om man fick mer pengar. Kunde tävla om en Ipod.. köra runt i Västergötland. nej nej..
Men idag ringde de!! Ofta de ringde. JUST MIG!
Tidigare när jag ringt på ett uppdrag har det hunnit försvinna på tio minuter. Men nu var jag viktig. I morgon var sista dagen!!!
Får bensinpengar med råge. Får 100 kr per butik. Ska till Tjörn, Lysekil och Munkedals kommun. 5 butiker... Så jag får även chansen att verkligt utforska västkusten haha... XD
Ser mest fram emot färjan mellan Tjörn och Lysekil.. haha... (liten hjärna, enkla nöjen!)
Dagen kunde bli långtråkig. Men tack och lov får jag Orhan med mig! :P Vi kollade upp sträckan på internet och om vi bara skulle köra utan att stanna på butikerna. Leta runt i städerna och göra uppdragen skulle resan fram och tillbaka ta 8 timmar!!!  (Segt att göra det ensam...) För vad blir det med butiker och matrast? 9-10 timmar?
Men en heldag med Orhan på västkusten. Sitter inte fint..

Haha... Som arbetslös får man ta det mesta... Har bara mellan 10 och 18 på mig att besöka alla butiker. så i morgon blir det till att gå upp tidigt!!! :P
Får prata mycket med Orhan och tänka på att lönen inte är lika illa som tidigare uppdrag... :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0