...drivans blommor smälta ned och dö.

Dagen var lång och tung. Dock väldigt enkelt arbete. Men när man bara längtar hem. När man redan innan jobbet startar känner att det blir en jobig dag. Då blir de det!
..
Vi bara planterade idag. Sista planteringen för i år. En ganska skön syssla trots allt och jag fick gå hem en timma tidigare. Kändes dock segt. Kände mig trög och dum hela tiden. Men jag tror allihopa var lite sega. På slutet var stämningen inte som den brukar! haha..
..
Inatt kom våren med stormsteg. Eller den har väl kommit. Men den kommer ju som så annorlunda här emot hur den kommer där nere.
det regnade hela gårdagen och hela natten. HÅRT! I morse var ån utanför huset en ganska våldsam å. Den ännu mindre ån som går vid jobbet har blivit en sjö! chefens trädgård var mindre än tidigare. (det var så jag upptäckte det hela!) Och marken nedanför Bygdeås fina kyrka var liksom... borta!
Vatten!
..
Ikväll mys och slapp. I morgon prommis i skog och mark. Nu ska det utforskas. Eldar ska göras och det ska vara utflykt! Det har jag längtat efter mycket länge!!! En riktig vårutflykt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0