När hela världen skakar!

..
Plötsligt dunsade det till och hela huset skakade!
Trodde först någons hus hade rasat sönder. Så sprang ut för att vara en räddare i nöden! Men såg ingen i nöd. Så kasnke hade något i det här huset gått sönder nåt så galet! Blev lite rädd...
Men till slut kom jag på det. Sista delen av grannens träd var borta.
De har jobbat i veckor med att ta ner en jättehög gran. Förs tog de bort alla grenar. Sen toppen. Sen sågade de bort del för del från stammen. Tills den var så kort så att den kunde falla.
Men den var nog så hög så att den kunde få hela marken i Slätte  norra att skaka. Det är inte min närmsta granne precis. Trädet stod nog knappt 100 meter härifrån. Och huset mitt skakade så dammsugaren ramlade omkull. Haha...
..
Har varit en nyttig dag idag. Har sökt jobb... spontant och tjänster. Mycket bra. Hjälpt mor och far lite att få ut gamla soffan ur kapellet.
Rensat bland alla tusen brev. Galet. I dalkarlså fick vi ett brev per vecka. Här får vi minst 3 per dag! Har redan fått 5 inbjudingar från arbetsförmedlingen till nästa vecka. Så det blir full fart! (ska inte gå på allt men det jag måste!) Galet. I umeå kom de knappt ihåg vem jag var. Men här ser de minsann till att jag får saker att göra! 
.
Idag fick arbetsförmedlingen för sig att jag är från en annan kultur och kunde massa språk så jag kunde vara i militären och hjälpa dem med kultur och språk! Men.. ehm.. tja jag har ju min skolfranska! Och visst har min farmor lite minoritetsblod. Men... annan kultur?
Tror jag vidareför det brevet till Orhan med sina 7 språk. (skulle inte förvåna mig om de skickat brevet till fel person. Det har jag varit med om förut!) De får höra av sig till mig igen när min Italienska eller Romani är lite bättre... Då har jag något att komma med... (Om jag nu önskar utbilda mig till någon som kan prata med motståndarna i nästa krig! Innan jag skjuter dem!)
..

..

Ska fortsätta vara nyttig med att diska och laga mat! För snart kommer ju min älskade make!

Kommentarer
Postat av: Bibbi

Var det Tappers som fällde träd? Måste vart skrämmande :-)

Svar: Ja det var Trappers!
Petra

2012-08-31 @ 17:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0