Akvarell

Säg hej då ill fröken tråkig. Jag skulle prova leka lite med akvarell... Får se sen om jag attackerar mina katter också! ;)

Kladda... ;)

Vet inte om jag är färdig eller om jag ska kladda mer? Skulle ju målat någon färg i bakgrunden innan jag började kladda. Hade nog varit snyggare. Funderar nu om jag verklgen ska förstöra hennes snygga vita skjorta?! haha


Kommentarer
Postat av: Cissi

Tack för de fina orden om skoterbilderna! Tur att naturen gör att man får till fina bilder ;) Jag tycker verkligen att du ska visa honom, för nog finns det bildbevis på att norrland är vackert på vintern alltid!



Måste få säga att jag tycker att du ritar otroligt bra! Är fränt när man experimenterar lite; coolt med saker som inte är sådär "perfekta" och förutsägbara ;)

2012-02-23 @ 21:11:28
URL: http://ceciliamariesjogren.blogg.se/
Postat av: Amelia

Alltså jag gillare så mycke! Du måste verkligen göra en tavla till mig nån gång, eller så kan jag ta nån gammal som ligger och skräpar. haha ;) Eller så köper jag en när du har blivit känd!

2012-02-23 @ 21:50:10
Postat av: Amelia

Alltså ja gillare så mycket! Du måste verkligen måla en tavla till mig nån gång, eller så kan jag ta nån gammal som ligger och skräpar ;) Eller så köper jag en när du har blivit känd!

(Om det kommer flera kommentarer från mig nu så äre för att det är nått stört fel med det här!)

2012-02-23 @ 21:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0