Fattig

Sitter och funderar... Jag är ganska så väldigt säker på att försäkringskassan betalade ut fel bidrag till mig i början. Alltså.. för litet bidrag! Mina vänner (då menar jag vänner i samma ålder, samma situation osv) hade mer än dubbelt än vad jag hade. Jag läste och såg att om man gått gymnasiet hade man rätt till det höga bidraget.
Hade jag inte läst på gymnasiet?
Trodde det berodde på att jag bara var på arbetsförmedlingen. Att en coach där inte räknades som arbetsmarknadspolitiskt program! Eftersom jag fick det högre sen när jag började på Pomona istället.
Var hela tiden ändå lite osäker. Men nu! 1 år senare är jag nästan säker. Jag börjar ju om i arbetsförmedlingen nu och är åter bara med i arbetsförmedlingen. Inte får jag det lilla inte!! Alltså räknas det nu som ett arbetsmarknadspolitiskt program?!
Varför i hela friden fick jag under... hm... 4 månader en sån liten summa??? (Kanske också en anledning jag hållt på det. Bråka om 4 månader liksom!)
Tänk om det är möjligt att nu få dem retroaktivt? Om jag har rätt alltså! Är lite fundersam om det inte går eftersom jag är så seg på att reagera plus att jag inte har kvar nå bevis på det?! (vill ju inte verka girig!) Men nu skrev jag till min handläggare och vi ska prata om det hela i morgon!
Försöker hitta liknande exempel på internt. Eller om försäkringskassan skriver något om vad de gör om de gjort fel. Men hittar nada...
Hoppas lite inom mig. För det är en ju en liten summa jag skulle kunna få då ;) Lagom till flytten! :)
Ja på denna bilden var jag nyarbetslös och fundersam. vad har jag gjort för fel eftersom jag får mindre pengar än alla andra?!
Måste sluta tänka och leta. För jag får inte ut något ur det. Och det gör mig galen!
Vänta tills i morgon. Bara att vänta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0