Inte lika kallt?

Idag får vi se om vi kommer iväg. Just nu ringer mamma togbolagen (säger man så) och hör om de kör idag och om vi kan boka om! Hoppas på tåg. Så jag kan använda datorn. På en buss (vilket är vårt andra förslag) kan man ju inte precis ladda batterierna på datorn! :/
Det ser inte ut som det är lika kallt idag. Har kollat uppåt Umeå och Luleå, Boden... Boden hade -30! Men det är ju i alla fall inte -40 vilket var problemet igår. (nog har de kört i kyla förut!!!)

Umeälv! Med Lycksele i horisonten! ;)

Idag ser jag fram emot att komma iväg. gårdagens besvikelse är borta. Äve om jag just nu hade varit hos farmor och farfar. Suttit vid deras köksbord och pratat om vilken mat vi ska äta idag och om församlingen i älgarås. XD haha (Typiskt scenario)

Bilden är egentligen från Hattsjö. Men ja vill få in lite färg här i bloggen med en vintrig/julig bild!

Hattsjö...

Jag är ju färdigpackad och allt så.. redo att ge mig av. Detta blir en slapp dag! Möjligen kan jag fixa till det sista på videon. Pappa ville fixa musiken till det. För han tyckte inte ljudet var helt perfekt. Så kanske hinner jag tillbaka innan den är klar! haha
(om jag nu får lägga ut den. mamma kom plötsligt på att pappa är Stim-anmäld. Så man måste minsann betala för att spela upp honom!!!)
Kram
(Ni fick lite norrlandsbilder. I brist på annat. men det passar med det kalla inlägget!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0