JAG VILL!!!!

Önskar så innerligt att uppehållstillståndskortet blir klart den 27. Jag önskar att jag blir irriterad över att jag inte kan göra något. Jag kan inte ens önska högt nog.
Önskar att jag kunde skicka iväg ett litet mail till Gud där jag förklarar fördelar med att han får det den 27 och hur mycket jag önskar det och att jag fick ett mail tillbaka med hans dom och förklaringar på hur han tänker.
Då skulle jag vara nöjd. Då har jag ju gjort mitt bästa och ser att, äsch.. Men det får väl gå ändå! Eller tack vad bra, vad roligt! :)
Men nu!!! Aaaahh. om jag skriker. blir det skillnad då?
Ska jag ringa till migrationsverket och sjunga hejavisor! Ställa mig där bredvid kortmakaren och hojta. Go migration go! Ni kan göra det! Jag tror på er. kom igen då. Skriv ner namnet på kortet. Ja gör det. YES! Kom igen! Snart klart!!!
Då borde de ju bli oerhört taggade och få kortet klart på nolltid!
Eller om jag blinkar lite gulligt åt dem !;)
Det värsta är ju att om det nu inte är klart på Måndag kommer jag ju återigen drabbas av den där. "Aaaah jag måste vänta till Torsdag. Så många tomma dagar. Vad ska jag göra för att få tiden att gå"-krisen igen! Och det är skitjobbigt.
Jag kommer bli besviken. för även om jag skulle gå och tänka redan nu. Nej, det är inte klart på Måndag så kan jag ju inte bli av med den där irriterande önskan som skriker inom mig.
"Ok.. jag förstår att det inte kommer bli på Måndag.... MEn! OM JAG NU ROPAR LITE! HOPPAR LITE?! ÄR DET MÖJLIGT DÅ! JAG VILL JAG VILL!!!!"
Just nu undrar jag varför i hela friden jag beslöt mig för att flytta upp redan i Mars? Varför var jag så säker på att Orhan skulle komma så snabbt. hade jag väntat lite hade vi kunnat spara pengar, planera lite... Ja, vad vet jag!
Impuls-Petra! hahah :P

Kommentarer
Postat av: Cicci

haha! Oj vad jag skrattade när jag läste det här inlägget. ;) Jag älskar din kämparanda petra! Jag tror stenhårt på att du ska fara och hejja lite på migrationsverket, om dom nu inte blir taggade så blir dom kanske så galna och irriterade på dig att dom snabbar sig i alla fall. Hoppas ni kommer snart!! Kramar

2012-02-26 @ 23:09:39
URL: http://ciccilull.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0