Konsten att posa när man packar...

Tomt...
..
Är alldeles exhalerad. Var knappt hungrig men nog kokade jag mig några makaroner. Nu sitter jag nästan och darrar. Ser fram emot att flytta så mycket. Längtar efter Orhan så mycket. samtidigt som det känns som om jag har noll koll.
Pappa och jag har kollat runt på nätet efter släp. Dividerat om huruvida man kan fälla ihop saker eller inte och mätt det mesta i mitt rum. Funderat på vikter!!! Om det är bättre att kunna lämna släpe där?!
Snart är släp bokat i alla fall! ;)
Jag har börjat småpacka lite i mina kläder. Skulle behöva gå runt med en påse och få bort alla saker som jag inte ska behålla. Men vet inte vars jag ska lägga dem?
Alla krukväxter har fått ett fat var (så mamma får behålla sina korgar och ytterkrukor haha.. gillar hur som helst lera bäst!)
Skulle egentligen behöva en flat låda till krukväxterna. Att hålla på och kuta in och ut med en efter en lär ta tid och vara tråkigt. Kommer bli nog energikrävande att slå in dem alla i papper på Lördag. Det är inte lite!!! Och en del är ju så konstiga i formen! jaja.. det blir ett litet arbete! ;)




Aaaah. Jag är så glad, stressad och... förvirrad!!! XD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0