Sång

Har precis skrikit mig hes i studion. Pappa hade ju lyckats ta bort den delen där jag sjöng migg högsta och ljusaste att jag fick göra om det! :P
Men nu är den klar. Videon blev klar här om dagen, med text och allt, och låten ska nu bara mixas lite nu så min nya röst går in där och sen ska den ut! ;)
Så snart får ni se den. Tror pappa kommer lägga ut den före mig. Så känner ni han på facebook är det stor chans ni får se den innan jag får ut den här på bloggen! ;)
Tamar ser föga imponerad ut!
(Tamar är alltid med på ett hörn när jag pysslar. Tycker det är mysigt! Lägger sig på skrivblocket, sätter sig i mitt knä när jag skriver, leker med tråden när jag binder buketter, tuggar på blommor osv. Idag roade hon sig med att leka med suddet och titta på när jag rörde pennan!)
..
..
Nu ska jag ta tag i att tömma en hylla till. Har förut ritat lite (med Tamar.) på en tavla till faster min! Dock inte så fantastiskt. Akvarellpapret funkade inte alls att rita på. I alla fall inte när jag gjorde hår. Håret ritar jag flera gånger på. Lager efter lager och tillslut pallade inte pappret länge utan gick sönder... (ytan fnasade sig!) Så jag får inhandla ett riktigt block. (måste ju ge faster mitt bästa haha) Tycker inte det blev lika bra då jag sen fick rita så försiktigt.

Kommentarer
Postat av: Faster H ;)

DU är ju bara såå söt!!

Ska bli jättekul att få hänga upp den/dom på väggen o skryta med att de är världens bästa Petra som gjort dom <3

2012-02-20 @ 01:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0