Vuxen?

Kunde inte somna i natt. Det var kallt och jag bara låg och snurrade runt. Tänkte jobbiga tankar men också planerande roliga tankar.
Funderade på hur det här jobbet kommer bli upplagt. Vad jag gör om jag inte får det?! Hur skulle det kännas första dagen? Kommer det gå bra att gå de 2 km från busshållplatsen till butiken!? Om hur jag skulle kunna hitta en lägenhet i Bygdeå istället för Ånäset!? Hur jag skulle spara på elen? Skulle ju kunna sova och leva i köket under vintern? Bara värma upp det... (om det är under 30 minus där uppe lär det ju vara farligt att värma upp en lägenhet i form av hus!!!)
Jag skulle bli riktigt ledsen om jag inte fick den här chansen!
Ser fram emot att bli vuxen! Leva mitt egna liv. Vakna upp på morgonen och läsa tidningen i mitt kök!
Hur som helst.. idag bär det av till Lycksele. Är väl nästan en lika lång resa som till Kosovo? haha.. jag vet inte. men Sverige är långt. Att den här resan tar längre tid är i alla fall sant. Några timmar mer!
Ulrika verkade lika exhalterad som jag. Märkligt. Men man kanske växer upp och en tågresa till lycksele är på samma nivå som att ta bussen till Töreboda. Rena rama grannstaden! XD
Dock verkar det kallt där uppe i Västerbotten. 30 minus... har sett 40 minus på vissa ställen! Det ser dock ut som att det ska gå upp till 15 minus i alla fall! :) (blir till att leta upp mina långkalsonger!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0