Ingen simpsons ikväll

Man måste inse när man är slagen. Jag får helt enkelt inte se simpsons ikväll. Ingenstans funkar det. Har ett laddat. det är allt.
Sov till typ halv elva idag så lär inte bli trött. märkligt. Hur ett nyår kan tvärvända på den nyfunna rytmen. Måste se till att Orhan väcker mig. och tvingar mig i säng. men kanske är allt förlorat. jag är tillbaka till den jobbiga rytmen. att inte kunna sova. inte kunna vakna.
Orhan sover redan... som vanligt. Jag känner mig ensam och lite uttråkad. Hemma hade jag kanske kunnat gjort något. men det hade jag nog inte ändå... hade nog varit samma scenario hemma. ensam och uttråkad.
Jag vet som inte riktigt vad jag ska göra. Det är som paus nu. Väntan på intervju för Orhan. Väntan på att orhan ska komma till Sverige.
vad ska jag göra när jag åker till Sverige. Söka jobb? Flytta? Vet inte om jag pallar det. Vet inte om jag kan flytta och ändra adress. Då måste man ju säkert kontakta migrationsverket och de måste göra om hela utredningen eftersom mina försörsjningskrav ändrats. nej nej.. jag stannar hemma!!!
Jobba?
Jag orkar inte. Jag vill bara att allt ska vara klart.
Saknar något att se fram emot. Något kul att göra. Just nu finns inget. Ingenting...
Allt känns tomt och ensamt. Saknar allt och alla. Finns så mycket jag vill göra. Men jag liksom kan inte. Jag bara sitter här...
Ful och väntar. (fulaste frisyren 2011)
Ach... måste hitta på något.
I morn ska jag då i alla fall rengöra mig. det är alltid festligt och tar några timmar av ens liv. (Bära vatten, fixa osv) Orhan påstod att vi ska städa. Så ok!
I morn ska det bli bra.
Det är bara nu jag sitter här. Sömnlös och ensam. Det är då alla löjliga tankar kommer. Alla andra har det bättre än jag...

Kommentarer
Postat av: Pia

Dom där tankarna som kan komma framåt småtimmarna är inte roliga, nästan vad som helst kan kännas deprimerande då..

Du får gärna umgås lite med mig när du kommer till sverige :) Jag kom inte in på den där självhushållningskursen jag ville gå:(

2012-01-03 @ 13:59:16
Postat av: Ulrika

Du ska ju göra en massa roliga saker med mig! Jag ska berätta om mitt gravidbajs och illamåenden och symptom, och sen kan vi massera varandras fötter medan vi ser på Kenny Starfighter.

Då går tiden snabbt och din prins står snart på bron i skinande rustning!

2012-01-03 @ 14:32:26
URL: http://ulrikasundqvist.bloggsida.se
Postat av: anna

Kom igen, sök jobb! Den detaljen är ju viktig för er framtid. Hela Sverige är ju tillgängligt för dig. Du kan ringa och fråga migra hur det blir om det ändras. Kan inte tro att det är en nackdel att inte belasta staten...

2012-01-03 @ 17:10:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0