problem?!

Undrar på allvar om jag är sjuk. har jag gått och fått en urigvägsinfektion igen? Eller vad är det som gör att jag kissar så fruktansvärt ofta!!!???
Vaknad i morse. Gick ut och kissade. Kissade innan vi gick till bussen. Kissade två gången på cafet! Så fort jag kom hem kissade jag! Före kvällsmaten kissade jag. Efter kvällsmaten kissade jag! Och jag längtar fortfarande efter att kissa mer!!!

Helt sjukt. Tycker inte jag dricker mer. Men nu vågar jag inte dricka alls. För jag orkar inte kissa mer. Det är som inte vanligt behov utan jag blir akutkissenödig och liksom måste rusa och rycka ner byxorna samtidigt som jag slänger mig på toaletten för jag börjar kissa redan innan jag stängt dörren till toan. (för att uttrycka sig våldsamt!)

Jag undrar...

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Du är gravid.

2012-01-24 @ 23:31:55
URL: http://ulrikasundqvist.bloggsida.se
Postat av: Anonym

Brukar vara ett tecken på graviditet ja:)

2012-01-25 @ 01:40:39
Postat av: joanna- att leva med Aspergers syndrom!

Joanna och är 23 år och när jag blev 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund.

Så kolla gärna in min blogg:)

Ps. Du kanske tom vill göra ett bloglovinbyte?:)

Ps. Finns även flera tävlingar med fina priser så passa på att anmäl dej:)

2012-01-25 @ 12:08:16
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0