Tid vid datorn...

Har precis avslutat ett parti yatzy och nu sitter jag och Orhan och avnjuter lite internettid. haha det låter som vi sitter här jämt men strömmen kommer faktiskt och går här. Så det är inte möjligt.
Vi har varit ute en del. Pratat och umgått på andra sätt....

Idag tittade jag och orhan lite på lägenheter. Inte för att det känns som dags att titta än men det är kul och det är som skönt att se att det finns lite. Vi kan ju inte hyra något förrän vi vet när han kommer. Jag vill inte ändra adress för migrationsverket.
Osså måste det vara billigt. Oerhört billigt. (Om jag nu inte går och får jobb. Eller han får jobb direkt han visar sitt ansikte i sverige)
Borde börja söka jobb nu. Men jag känner mig som på fel plats. När jag kommer hem. Då ska jag vara taggad. Fixa praktik och söka jobb som en galning. Plus att jag fortfarande får lika många erbjudande om mysteryshopping. Så har jag ju en extrapenning där. Bra! Lika bra att samla på sig så jag kan festa lite med Orhan när/om han får uppehållstillstånd och kan vara vid min sida.
Måste hur som helst ha något att göra för att få tiden att gå.. FORT!!!!
Usch... Blir bara mer och mer nervös inför ansökan. tror det beror på att jag ska hem. Att jag inte kan vara med han.
Men förhoppningsvis kan jag sova i natt. Har rejäl huvudvärk nu. Men först måste jag rusa ner i kylan på toa. haha har redan lyckats byta till pyamas (shorts) så det blir extra spännande! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0