Arbetet idag

Hemma igen efter en hård dag! Eller inte. Men trött var jag. Gäspade hem på cykeln.. eftersom jag sover så dåligt på nätterna.
..
Kom på en sak idag. Idag jobbar jag nästan hela dagen i trean. Det tredje växthuset alltså. Och jag tror jag gillar att jobba där. Om man bortser från att det är så fruktansvärt varmt där och inte finns någon som helst ventillation! :P
Folk går ofta in i det efter att de varit i det första och då kommer alla frågorna. Antingen har de plockat på sig massa växter som de undrar över. Eller så ger de upp letandet. Måste vara något psykiskt. För folk börjar nästan alltid fundera på vars Astillben är eller om vi har några jordgubbar när de kommit till andra växthuset. Tror att man liksom börjar bli orolig efter att ha passerat stället där vi har det mesta. ("Dom kanske inte har jordgubbsplantor här??")
..

..
Hur som helst. Allt detta leder ju till att jag idag fick snacka en massa. Och jag gillar det. visst. Det kommer frågor om saker jag har noll ide om. Som vanligt om alla dessa olika dahliors storlekar... Men höll en lång föreläsning om hur man klipper ner Surfiner. Om hur långa tobaksplantorna blir. Letade priser osv...
Och det var mycket folk idag. Så jag spenderade mer än halva dagen i det växthuset. Med att möblera om, fixa blommor och snacka med kunder! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0