Familjefest

Dagen tod en annan vändning än planerat. Vi skulle storstäda idag. Men istället hamnade vi på familjefest i Lövånger! (Av alla ställen på jorden. Men församlingen här är stor och alla småbyar är tillsammans så...) Grannen våran bjöd med oss och visst var vi på. Var länge sen vi var någon stans.
Var trevlig. Circus Mie.. (Är det så hon heter? Ni som känner till!) Glada barn med ansiktsmålning, hoppborg, fiskdamm, tårta och korv och vollyboll!
Jag och Orhan gick mest runt och tittade och såg allmänt coola ut. Snackade med två snubbar från Nigeria och Kongo. Mycket trevligt!
Mycket asylsökande där och man undrar ju varför vi hamnat i Bygdeå. Så mycket enklare att skaffa vänner bland osvenska människor så vi hade säkert trivts bättre där. haha..
..
Väl hemma var vi på tok för trötta för att laga middag eller storstäda. Så vi köpte varsin pizza på ica. Jag diskade. (Min stora bedrift) Och sedan satt vi vid varsin dator och slappade. En lagom ansträngade söndag! :)
..
..
I morgon ska jag jobba. Möjligen bara halvdag och det låter skönt det! Nu är det dags att bege sig mot sängen och försöka somna så man är full av krafter till morgondagens slit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0