På tåget genom Västerbotten

Sitter på tåget hemåt mot Dalkarlså. Känns lite märkligt att kalla det hem. Fortfarande.... Men det är inte riktigt ett riktigt hem när man inte planerar att stanna där. Vi söker ju oss bara bort. Letar för att kunna leva någon stans. Längtar efter att få slå sig till ro ordentligt.
..
Åker baklänges och mår lite småilla. Tror inte det hjälper att sitta vid datorn men jag måste ju fördriva resan på något sätt. Orhan tänker sova. Men jag sov lagom bra så har inga problem att vara vaken. Vill göra något hemma också. Njuta lite av att vara ledig. Vila upp mig till jobbet i morgon.
Tycker det är lite, fast bara lite, jobbigt när hela helgen försvinner! XD Även om man har kul. (Själva resandet fram och tillbaka kanske inte så kul...)
..
..
Nu blir det några vardagliga dagar fram till Onsdag då  familjen kommer på besök. ska bli kul och trångt. Hoppas jag inte ska jobba för mycket men jag har inte råd att slänga bort arbetsdagar. Har liksom knappt fått ihop det riktigt. Trots att det känts som jag jobbat några dagar varje vecka. Mer än vanligt...Tror månaden varit kort. Börjat och slutat med en helg. Sånt förstör...
..
..
Jaja.. här sitter jag och skriver persilja. Men har trist och är väl pratsugen... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0