Planer

Ser faktiskt ganska mycket fram emot att familjen ska komma på besök. Känns lite småkonstigt att de ska hälsa på här. Att mamma och pappa ska hälsa på hos mig. I mitt hem. Där jag har de power och kan besluta att idag äter vi brännässleröra! XD
Men det ska bli mest kul. Har så lite besök här. Så få människor att umgås med så det är kul med besök!
Visa upp den vackra naturen. Åka bil till havet. (haha jag och Orhan pratar ofta om hur vi kan utnyttja att någon med bil kommer och hälsar på så vi kan se alla de ställen som är för långt bort från oss!) bjuda på middag och te.
..
Här vill du väl sitta mormor Anna!?
..
Inte många dagar kvar. Får se hur mycket jag jobbar då! Hoppas på mer jobb nu så det kan minska då istället. Men jag måste ju få ihop mina futtig 11 dagar eller nåt. Mindre än så klarar vi inte!
..
Sen är det ju bröllop snart också. Ska bli kul. Samtidigt som jag inte ser fram emot resan. Hur ska vi oss hem. Hur länge ska vi stanna? vars? Krånglet med mina tomatplantor och Tamar. Eller Tamar löser sig. Hon är cool. Men tomatplantorna. Hur ska de överleva? Blir till att be någon granne snällt om hjälp...
Föresten har jag ju tänkt hjälpa till med bordsdekroationen den. Något som liksom flämtar lite i nacken för att jag aldrig tar mig tid att hitta på nåt.
..
Det händer mycket nu...

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja Tamar, där vill jag va. Jag kommer snart! Hoppas du blir glad...

2012-06-10 @ 00:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0