Semester

Jag är så ressugen. jag vill i alla fall en gång i mitt liv innan jag dör eller jesus kommer tillbaka hinna åka till ett land som är varmt. Att åka till Holland eller Barcelona på vintern. Det är inte så otroligt fantastiskt stor skillnad mot att sitta i trädgården hemma! (om man bortser från annat man gör på resor!)
..
..
Jag har redan sett ut resan. Letade för ett tag sen. Drömmen vore ju något riktigt exotiskt. Asien liksom. Strand och djungel. Men med tanke på priserna liksom tappade jag lusten. vill ju inte planera inför 2015 precis!
Så europa blev det. Palermo! :D Ojoj.. Ö, medelhavet, Italien. (jag kan ju så fantastiskt bra italienska. Förutom att Orhan kan det perfekt alltså. Sen kan man ju passa på att hälsa på lite "familj" och sånt när man ändå är i det landet!) Förutom det hittade jag det ultimata hotellet. Och där. I palermo finns en engelsk trädgård och en botanisk trädgård! :D Underbart! lite kyrkor och torg förstås. (Sånt man måste glo på när man åker till Italien. de har ju inte annat!)
Nu är det bara att spara...
Inte för att vi har något över att spara med men... Kanske till hösten. Då kanske vi har något heltidsjobb? Någon av oss..
För nästa år ska jag på en varm och slapp resa. Då ska vi ha våran bröllopsresa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0