Små storlekar

God morgon världen.
Mycket riktigt. Igår var vi i Umeå och fick ärenden gjorda. Till och med byxor fick vi köpta. Men.. Storlekarna på de byxorna var inte att leka med. En grå 34a var mindre än en beige 31a, vilken var så fruktansvärt stor att den föll ner. Den mörkgråa 30a var fruktansvärt liten och drog åt alldeles för hårt runt Orhans rumpa. Så det slutade med att vi tog en mörkgrå 31a. Säkra på att det borde vara rätt! (Det var alltså sån kö till provhytten att vi inte iddes prova igen!)
Väl ute ur butiken hamnade vi på en toalett och Orhan provade. Lika små som 30. Om inte mindre!
Men HM var stängt.
..
..
Så idag bär det av till Umeå igen. Eftersom vi älskar att åka buss och så. Det är ju roligt också. Plus att de byxorna ju var så snygga. Och det vore otroligt trist om de tog slut! haha..
Denna gång ska vi prova varenda storlek som finns. Någon har ju gjort fel någon stans om alla färger har olika storlekar och en 31a är större än en 34 men mindre än en  30!
(Vad är det för mystiska nummer föresten?)
..

..
Jag köpte föresten en bh. Värsta rean ju! Inte så kul shoppande då. Letade runt bland alla bhar och hittade en ful rosa som faktiskt var större än C. Dock fortfarande för liten för mig. Men den satt bra. Den satt bra för 75 kr alltså... Jag menar. Vad är detta nu för tiden? Alla klänningar är formsydda till tjejer med liten byst. Bharna går inte högre än till C? Är jag onormal och ful?
..
Så här såg jag ut igår alltså. och nu får jag ju möjlighet att göra mig i ordning igen! :D

Kommentarer
Postat av: Isse

Ja, det är ju väldigt konstigt att bh:arna inte finns i större storlekar i dessa tider då det borde vara efterfrågat?!

Hittade en för 50 spänn häromdagen :O

2012-06-10 @ 14:32:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0