Var är sommaren?

Förra året låg jag på en strand med Orhan nu. Njöt av att vara arbetslös. (hehe) Svettades ihjäl i skuggan hemma i Slätte. Spelade fotboll med Orhan!
Var orolig att Orhan skulle tvärförsvinna från mig. Kämpade med överklagan till mirgationsverket. Försökte hitta på något sätt att få gifta mig med Orhan, leva med Orhan! Hoppades varje dag på något mirakel och glatt besked!
Galet... Den sommaren bara försvann...
..
..
..
Skulle nu kunna sitta och tänka. Ah vad skönt att jag och Orhan har varandra nu. Allt kämpande då ledde ingenstans. Faktiskt. De fick inte stanna i sverige. Det fanns inget sätt att få gifta sig eller leva med varandra. Men små kryphål alltså.. Gifte oss utanför staten. Jag fick överleva utan Orhan i en månad och fick sedan uppleva Italien och Kosovo. Flyga ensam för första gången... ja massa spännande hände ju tack vare att vi misslyckades förra året. Jag är ju mest glad liksom! (Massa pengar spenderades tack vare allt det. Men jag är inte bitter på migrationsverket. nej nej... Pengar liksom. vem behöver det. besparingarna, klick, sådär bara.. det var bara "roligt!" Allvarligt talat. Får ont i magen när jag tänker på de pengarna...)
..
Men det är faktiskt inte det jag tänker mest på. Inte det som stör mig mest! Det jag tänker på är:
JAG KUNDE BADA FÖRRA ÅRET! JAG SVETTADES IHJÄL! SPRANG RUNT HALVNAKEN I TRÄDGÅRDEN!
Ska det va så ska det. Kunde lika gärna vara vinter igen. Då känner man hopp när det är 10 grader. Att våren är påväg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0